pixel

Microsoft навлиза в еко строителството

Microsoft

Корпорацията Microsoft взе под аренда голям парцел в северната част на Мюнхен. Теренът, чиято площ е 2.6 хектара и е се намира в района на Parkstadt Schwabing, ще бъде използван за построяването на щабквартира, съобщи консултантът по сделката компанията Colliers International. Строителството на екосградата ще започне през 2014 г., а пускането й в експлоатация е предвидено за 2016-а.

Офисът в Баварската столица ще бъде втората по големина щабквартира на Microsoft в Европа. В него ще работят 1800 души. Най-големият европейски офис на корпорация е разположен в Париж.

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: