Сграда във Велико Търново е фаворит в конкурса на Баумит „Фасада на годината 2014“!

baumit

Отмина още една година от конкурса на Баумит, в който участие взеха 53 фасади разпределени в 4 сезона, в категории нови и реставрирани жилищни еднофамилни, многофамилни, смесени, административни сгради и хотели. Единственото условие за участие – за изпълнението на фасадите им да са използвани строителни материали от Баумит.

baumit

Заслужено ще наречем фасадата победила в конкурса за 2014 г. с 427 от 966 гласа – Търновската Царица!

За 2014-та година журито на конкурса, състоящо се от вас, феновете на Баумит определи своя фаворит – Обект 12 от пролетния етап – фамилна жилищна сграда, категория Възстановително строителство находяща се на адрес гр. Велико Търново, ул. Читалищна.

Инвеститор на фасадата е д-р Марин Маринов, а изпълнител и заявител в конкурса е фирма Братекс OOД. Използваните материали са Баумит мазилкова система с крайно покритие Силиконова мазилка. Честито на фасадата и на всички, работили усилено по изграждането й!

baumit

На второ място в големия финал с 222  годишни гласа на публиката се класира Обект 5, който пък победи в зимния етап – семейната къща в гр. София, кв. Казичене, ул. Троянов път №13. Собственост на г-н Борис Велинов, инвеститор и заявител в конкурса. Проектант на къщата е инж. Светослав Велинов, а изпълнители са майсторите Радо и Митко, които са използвали Про Система с Про контакт топлоизолация и боя за крайно приложение Силикон Колор на Баумит.  Честито на обект 5!

baumit

На трето място с 188 годишни гласа застана небезизвестната Къща със зайчето намираща се в гр. Харманли, ул. Васил Левски 76. Заявител в конкурса и инвеститор на къщата е г-н Динко Христов, а проектант е арх. Димитър Стоев. Използваните материали за създаването на фасадата са Баумит интегрирана топлоизолационна система, с крайно покритие Силиконова мазилка. Честита награда!

Баумит честити победата на трите обекта и на всички инвеститори, проектанти, изпълнители и живущи в тях! Баумит благодари и за участието на всички 53 фасади в изминалата година на конкурса, както и на гласувалите! Един от вас, дал своята подкрепа, ще бъде награден с подарък в томбола!

Не забравяйте – напук на големия сняг навън – пролетта идва, идват и следващите зелени фасади в първия етап от състезанието за 2015!

Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: