pixel

Луксозен имот плюс бонус Lamborghini

lamborghini

Всеки, които си купи имот от инвестиционната компания Damac Properties по време на Дубайското търговско изложение, ще получи като бонус чисто ново Lamborghini Aventador, BWW или Mini Cooper. Марката автомобил зависи от големината на купения апартамент. Ако клиентът реши, че иска да се сдобие с мезонет, ще получи Lamborghini Aventador. В случай, че предпочете тристаен или двустаен апартамент, съответно ще получи като подарък BWW или Mini Cooper.

Подобен маркетингов трик е силен стимул за богаташите, които се колебаят дали да придобият имот в емирството. Подобна акция имаше и миналата година и тя се оказа печеливша за предприемачите. Тогава те подаряваха Audi R8 при покупката на мезонет, Audi A8 за тези, които предпочитат имот с три спални, Audi A6 за купувачите на луксозни апартаменти с две спални, а студиата вървяха с бонус Audi A4.

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: