pixel

Кръгла маса за ски зоната в Банско

кръгла маса

Източник: dariknews.bg

Кръгла маса „Ски зона Банско – предизвикателства и развитие“, ще се проведе на 8 февруари от 13.30 часа в тържествената зала на читалище „Никола Вапцаров“ в града.

По покана на Инициативния комитет за развитие на ски зоната над Банско и кмета на общината Георги Икономов, участие във форума ще вземат министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, министърът на околната среда и водите Нона Караджова, спортният министър Свилен Нейков, зам.-министърът на МРРБ Добромир Симидчиев.

Ще участват и представители на неправителствени организации.

В рамките на форума всички страни ще имат възможността да изложат вижданията си за бъдещето на ски-зоната и развитието на община Банско.

Преди дни, когато премиерът Борисов бе на посещение в Симитлийско, проведе лична среща с кмета Икономов относно проекта за разширяване на зоната за зимен туризъм. Борисов тогава изразил мнение, че подкрепя идеята.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: