pixel

Бразилия може да превърне стадионите си в жилища

brazilia

Разочаровани от представянето на своя отбор на приключилото преди дни Световно първенство по футбол бразилски архитекти представиха проект за превръщането на най-големите стадиони в Бразилия в жилищни сгради. Проектът наречен Casa Futebol е много актуален, като се има предвид, че дефицитът на апартаменти в страната към момента е 5.2 жилищни единици. Специалисти са изчислили, че той ще осигури домове на няколко хиляди бразилци.

Средната площ на всеки имот ще е от около 100 кв.м. и ще има изглед както към терена, така и към външната страна на стадиона.

brazilia

agfgf

brazilia

agfgf

brazilia

agfgf

brazilia

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: