pixel

Калкулатор на разхода от Марисан – новият софтуерен продукт в помощ на нашите клиенти и партньори

marisan

Професионалният сервиз и качествените услуги, които предлагаме на нашите клиенти и партньори винаги са били основен двигател в политиката на Марисан. Този факт ни дава шанса да сме верен помощник във всеки един проект – от обикновения домашен ремонт до крупните строително-предприемачески дейности.

Поредното доказателство за това е новият безплатен софтуерен продукт, който разработихме. „Калкулатор на разхода“ е специално насочен към улесняване дейността на всички, използващи продуктите на Марисан. Достъп до него има всеки посетител в нашия уебсайт. Функционалността позволява бързо, лесно и акуратно изчисление на нужното количество от даден продукт, за качествено изпълнение на вашия проект.

marisan

Новата функционалност е поместена на достъпно място в отделните страници на нашите продукти. Боравенето със софтуера е изключително достъпно, позволяващо в рамките на няколко клика, да се изчисли търсеният резултат. Автоматизираната калкулация на разхода драстично елиминира риска от допускане на грешки, същевременно, с което осигурява спестяването на ценен ресурс от време.

След стартирането на калкулатора, посредством иконата в страница с избран продукт, е нужно потребителя да въведе параметрите на своя проект. Наличният избор от предварително зададени предложения с възможните начини за нанасяне на продукта, взема под внимание разликите в разхода на материал спрямо селектирания вариант.

marisan

Тези предложения са оформени в падащо меню и разглеждат различни варианти на състоянието на основата, върху която се полага продукта, както и различните техники за работа с него, като допълнително улесняват потребителя и неговия избор. Така всеки може с точност да планира ресурсите, които трябва да задели за нужните материали.

Боравенето с калкулатора е изцяло разработено с нормите на удобното потребителско изживяване в сайта на Марисан. Всичко, от което софтуерът се нуждае, за да изчисли конкретното количество материал за проекта, се явява в задаване на достъпни за всеки величини като  показаните на примера:

marisan

След попълване на полетата със спецификите на проекта, единственото, което остава за потребителя е да натисне бутон „Изчисли“. „Калкулатор на разхода“ взема под внимание зададените параметри на проекта, след което в рамките на секунда предлага търсения резултат.

marisan

На база на него, всеки може сам да прецени кой вариант на изпълнение би се оказал най-удачен. Визуализираният резултат окрупнява в себе си огромен обем от информация, която трябва да бъде съобразена от потребителя като например – разходна норма, вид на основата, начин на полагане на материала и други.

Ние, в Марисан, ясно осъзнаваме комплексността на строително-архитектурните дейности и множеството параметри, които всеки от нас трябва да вземе под внимание, за да постигне перфектен резултат с оптимален разход на ресурси. Акуратността на изчисленията във всеки един етап от изпълнението на даден проект е фактор от първостепенна важност за постигането на професионален сервиз. Поради това, ние продължаваме да разработваме достъпни и изпитани решения на наболели проблеми в любителското и професионално строителство!

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: