pixel

Йорданка Фандъкова инспектира ремонта на бул. „Драган Цанков

Фандъкова

Източник: vestnikstroitel.bg

Ремонтът на бул. „Драган Цанков“ е в график, установи вчера проверка на кмета Йорданка Фандъкова и  зам.кметът Любомир Христов. Ремонтът на бул. „Драган Цанков” в отсечката от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до Телевизионната кула започна на 7 октомври.

Toй е част от проекта за изграждането на кръстовището на две нива при телевизионната кула. Предвидените средства са 2.5 млн. лева.

По време на строителството се изграждат канализация, нови тротоари и осветление. Паважната настилка е подменена с асфалтова. Предвижда се и частичен ремонт на моста на река Перловска при ул. „Граф Игнатиев“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, както и ремонт на кръстовището.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: