pixel

Изолация-подарък за победителя в онлайн състезание

награда

Източник: Ксела България

Повече от 60 участници се бориха за приза на Multipor

Приключи онлайн играта със снимки „Играй и спечели Multipor“ на Ксела България. Играта започна на 11 април и приключи на 17 юни. Включиха се повече от 60 участници, които се бориха за безплатна вътрешна изолация с най-новия продукт на компанията – минералните топлоизолационни плочи Multipor. Състезанието се разигра на новия сайт на фирмата – www.изолация.bg , а участниците имаха задача да снимат и качат снимка на дома си, където искат да се направи вътрешна изолация и да съберат най-много харесвания.

Снимката, спечелила най-много гласове, е на Марин Маринов от гр. Бургас. Поради невъзможността да постави външна изолация победителят желае да постави вътрешна, за да повиши енергийната ефективност на дома, в който живее. Наградата, която се осигурява от Ксела България на Марин Маринов, включва: безплатна вътрешна изолация с Multipor на целия му дом, пълната система за изграждането й, както и безплатно обучение.

 Ксела

Всеки от регистриралите се в играта получава подарък от компанията – ваучер за 10 процента отстъпка с цел покупка на топлоизолационни плочи Multipor, най-новият изолационен материал, който се произвежда в България по немска технология от Ксела България.

Вътрешната изолация с Multipor има отлични топлоизолационни свойства, които допринасят съществено за редуциране на сметките за енергия през цялата година. Точните размери, ниското тегло и твърдата повърхност правят употребата им бърза и лесна върху всякакъв тип стени – тухлени, бетонни или от Ytong. Поставянето на плочите от вътрешната страна не променя външното оформление на сградата, подобрява микроклимата в помещенията и не изисква получаване на разрешение за строеж. Използването на Multipor е изключително подходящо в сгради-паметници на културата и когато е невъзможно постигането на съгласие от собствениците за цялостно външно саниране на сградата.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: