Интериорни и екстериорни дизайнерски решения директно от Италия

Momenti

Momenti е артистично дизайнерско студио, което се стреми да оптимизира вътрешни и външни пространства чрез внедряване на вълнуващи и дръзки дизайнерски решения. Още от 2005 г. креативността е повече от страст за екипа на бранда. Благодарение на високите стандарти на дизайнерските продукти, италианското изкуство, вниманието към детайлите и естетическата красота студиото се утвърди и на световния пазар. Работният процес позволява модифицирането на всяка повърхност чрез използване на идея, проект, рисунка от клиента или снимка от каталозите на Momenti. Крайният резултат винаги е единствен по рода си продукт, който предлага иновативно и гъвкаво решение. Приложението на продуктите е разнообразно. Те могат да покрият всяка част от офиса или дома – стени, мебели, плотове, подове и много други. Подходящи са и за облицовка на сгради.

Momenti

Momenti

Съвършеният синхрон между дизайн и италианско изкуство

Продуктите на Momenti са разпределени в няколко серии, а именно Home & Contract, Tailor Covering, Painting и Tile. Home & Contract включва широка гама от изделия: шкафове, маси, конзоли, столове, дивани, стенни тела, огледала, килими, завеси и аксесоари за обзавеждане. При производството на продуктите са използвани само естествени суровини.

Momenti

Серията Tailor Covering ви предоставя възможност за избор на дамаската: Light Eco Fiber – декоративна техническа тапицерия от стъклени влакна tnt, Tecno Fiber – технически декоративен покриващ плат от стъклени влакна и Acoustic Fiber – шумоизолираща тъкан от техническа покривка trevira cs. В Painting са събрани разнообразни и висококачествени художествени щампи, които са върху различни носители.

Momenti

Tile включва различни порцеланови изделия, които се състоят от смеси от глина, пясък и други естествени вещества. Моделите са устойчиви на високи температури, корозия и драскотини. Модулният печат е на един формат, а почистването е изключително лесно.

Разгърнете фантазиите си с Momenti

Conforma е оторизиран дистрибутор на Momenti за България. Компанията предоставя цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът на Conforma притежава над 15 години опит в проектирането и доставката на най-актуалните облицовъчни материали като HPL плоскости (FunderMax), широкоформатен гранитогрес (Laminam), алуминиеви композитни панели (Alpolic), архитектурна ламарина (Euramax), клинкерни тухли (Feldhaus Klinker), фиброциментови плоскости (Silbonit), 3D фибробетонни елементи (Fibrobeton), полимерни композитни панели (Steni) и други.

Конформа

Конформа е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът на компанията разполага с над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. Обхватът на материалите, с които работи Конформа е огромен – HPL плоскости, композитни панели, фиброциментови плоскости, фибробетонови 3D панели (GFRC), широкоформатни ултратънки гранитогресни плочи, фасадни и интериорни облицовъчни клинкерни тухли, екструдирани клинкерни плочи, фасадни алуминиеви ламарини, полимер-композитни панели и много други.

Прочетете също: