pixel

Иновативни продукти за ентусиасти и професионалисти

Krause

Без значение дали в професионалния или домашния сектор, традиционната марка за технологии за работа на височина Krause съчетава безопасността с иновациите. Всички разработки преследват една цел: да направят работата на височина по-безопасна, по-лесна, по-бърза и по-удобна.

Гамата Monto на Krause е предназначена за амбициозни ентусиасти и професионалисти. Продуктите от серията Stabilo гарантират безопасност при постоянна професионална употреба в промишлеността и занаятчийството. За да отговорят на най-разнообразните изисквания на потребителите, всички решения за изкачване на височина на производителя имат добре обмислени детайли.

Мултифункционални обвивки, нитовани ремъци за колан, големи стъпала и опорни повърхности, както и капачки и тапи против хлъзгане са само част от елементите, които позволяват спокойна и безопасна работа на височина. В допълнение към обширната стандартна гама от сериите Stabilo и Monto, Krause предлага и специални, индивидуални решения за индустрията.

Krause

Интелигентни иновации за безопасна работа

Krause може да се похвали с множество продуктови разработки. Например интегрираната оригинална система Krause MultiGrip осигурява повече работно пространство и рафтове. Поставен директно в работната зона на стълбата, той значително намалява броя на изкачванията и спусканията. Системи като ClickMatic и AutoSnap улесняват потребителите да променят мястото си на работа. Благодарение на системата RollStop решенията за изкачване могат да се преместват гъвкаво и удобно и позволяват безопасна употреба с добавени ролки при натоварване. Дори разликите във височината на терена не са проблем благодарение на системата IntegratedTele; според компанията тя позволява дори безопасното използване на стълби, стълбища или издигнати площадки. Много от продуктите на Krause са снабдени с противоплъзгащите се капачки SafetyCaps. Тези двукомпонентни капачки и тапи за крака предлагат максимална стабилност на съоръжението за изкачване, като същевременно защитават чувствителните подови настилки.

Снимки: Krause

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: