pixel

Информационен ден в Ямбол по програмата „Енергийна ефективност и зелена икономика

Дилян Добрев

Източник: cross.bg

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще открие в Ямбол информационен ден по програмата „Енергийна ефективност и зелена икономика„, съобщиха от пресцентъра на МИЕТ. Събитието ще се проведе днес от 10.00 часа в хотел „Диана Палас“, ул. „Иван Вазов“ 2 в присъствието на областния управител Димитър Иванов и кмета на Ямбол Георги Славов.

По време на форума експерти от главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ към МИЕТ ще представят програмата и възможностите за подаване на проектни предложения.

Информационният ден в Ямбол е част от кампанията за представяне на възможностите за кандидатстване по програма „Енергийна ефективност и зелена икономика“, организирана от Оперативна програма „Конкурентоспособност“. Кампанията започна от 17 октомври и се провежда по график до 2 ноември 2012 г. Предстоят подобни форуми в градовете Хасково, Габрово, Шумен, Русе, Благоевград, Плевен и Видин.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: