pixel

Хотел в Сингапур – лукс от висок клас и много зеленина

сингапур

Източник: greentech.bg

Като проповедници и защитниците на концепцията за зеления град хората от творческия екип на WOHA са разработили проект за хотел със сюрреалистичен вид.

ParkRoyal е образец на модерната архитектура в Сингапур, комбиниращ бетонни основи в „органични форми“ с прости с невероятни небесни градини. Зеленина процъфтява на всеки четири нива на хотела, визуално смесвайки огромната постройка със съседния парк.

Според архитектите модерната архитектура в Сингапур е съвсем обикновена и не отличава града от други модерни мегаполиси, не му създава собствен облик. Това са се постарали да направят архитектите в новия проект.

хотел

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: