pixel

„Идеал Стандарт – Видима“ получи приз от Министерството на труда и социалната политика

ideal standart

Наградата се посвещава на Васил Кънев.

На 22 декември „Идеал Стандарт – Видима“ получи най-високото отличие в категория „Общество“ в годишните награди на Министерството на труда и социалната политика за „Социално отговорен стратегически мениджмънт“.

Бордът на директорите на „Идеал Стандарт – Видима“ посвещава тази награда на Васил Кънев, защото корпоративната социална отговорност е приоритет на компанията, поставен от него още през 1992 година.

ideal standart

Призът бе връчен на Валентин Ганев, директор на завода за производство на санитарна керамика от Добри Митрев, председател на Българска стопанска камара. Поздравления за наградата компанията получи и от Лазар Лазаров, служебен вицепремиер и министър на труда и социалната политика. Отличието е признание за дарителската подкрепа на компанията в сферата на здравеопазването – закупуване на модерна медицинска апаратура за диагностика и лечение, медицински материали, ремонтни дейности.

ideal standart

„През последните няколко години увеличихме своята подкрепа в здравеопазването – област, от която обществото изпитва най-голяма нужда. Продължихме да подпомагаме развитието и на други социално значими сфери като образование, култура, изкуство и спорт“, каза Валентин Ганев при получаването на наградата.

ideal standart

Във видеообръщение към присъстващите Ярослав Дончев, изпълнителен директор на компанията заяви: Проектът „За по-добро здравеопазване“ е насочен към основни здравни заведения в Област Габрово. Реализираните инвестиции за периода 2019 – 2022 година възлизат над 680 000 лева. Допълнително над 550 изделия модерно санитарно оборудване са дарени на лечебните заведения. Корпоративната социална отговорност на „Идеал Стандарт – Видима“ има пряко отношение към целите за устойчиво развитие на компанията. Като най-голямата компания в Област Габрово отговорността да запази и дори да увеличи инвестициите си за социални ангажименти в предизвикателни години за бизнеса е нелека задача. Въпреки това да сме социално ангажирани е сред ключовите ни приоритети заради благополучието на обществото и икономиката като цяло.“

ideal standart

Идеал Стандарт - Видима

Ideal Standard предлага цялостни решения за баня, които са „Вдъхновени от реалния живот”. Като водеща марка с иновативен и дизайнерски подход към създаването на решения за баня, Ideal Standard се стреми да създава продукти, които съчетават функционалното и техническо познание с дълбокото разбиране за интимната, лична роля, която банята играе в живота на всеки от нас.

Прочетете също: