pixel

Хотел, повлиян от неправилните морски линии

Yacht 1

Дизайнът на Yacht Hotel в Сан Хуан, Пуерто Рико е повлиян от неправилни морски линии, които разбъркват компактността на сградата. Играта с различни нива на подравняване във фасадата придава динамика на обема и създава чувствен и елегантен финален образ, наподобяващ вертикална поредица от яхти.
Yacht 2

Всеки детайл от фасадата, проектирана от DNA Barcelona Architects, помага визуално да се олекоти конструкцията и да се създаде впечатление за подвижност. Това се засилва от различните тонове в довършителния материал на фасадите.
Yacht 3

Терасите са не само естетически елемент, но и служат като връзка между вътрешното и външното, съществен компонент от карибската култура, създавайки пряк контакт между интериора и екстериора.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: