pixel

Хидрозол® PM-SV – хидроизолационна битумна мембрана с вложка от стъклен воал

Марисан Хидрозол

От особено значение за подготовката на основата преди полагане на керемиди и защитата на подпокривната конструкция от външни въздействия, е полагането на подпокривна мембрана. Монтажът ѝ е изключително лесен и спестяването на този слой от системата за покриви не е оправдано.

Продуктът на Марисан Хидрозол® PM-SV,  ХИДРОИЗОЛАЦИОННА БИТУМНА МЕМБРАНА с вложка от стъклен воал е с приложение преди полагането на покритие от керемиди. Продуктът представлява армираща основа от стъклен воал, пропита с горещ битум, двустранно защитена с полиетиленово фолио. Използва се като подпокривен, екраниращ слой при изпълнение на покривни работи на жилищни и обществени сгради. Служи като бариера и предпазва от проникване на вятър и прах. Мембраната е навита на рула с дължина 10 м и широчина 1 м.

Завършващият защитен и декоративен слой на покрива се изпълнява с битумни керемиди, възможно най-скоро след полагането на подпокривната мембрана и заедно с останалите покривни аксесоари.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: