pixel

Хидрозол® BG-OR БИТУМЕН ГРУНД НА ОРГАНИЧНА ОСНОВА

hidrozol

Хидрозол® BG-OR БИТУМЕН ГРУНД НА ОРГАНИЧНА ОСНОВА, на база органични разтворители се използва за грундиране на бетонови и други повърхности, върху които ще се поставя битумна хидроизолация. Може да се полага върху бетон, замазки, мазилки и почти всички строителни основи. Има отлично сцепление към ламарина, метални панели и други повърхности с висока гладкост, като по този начин осигурява здравина и плътност на структурата.

Хидрозол® BG-OR БИТУМЕН ГРУНД НА ОРГАНИЧНА ОСНОВА се характеризира с качеството си да създава здрава и качествена връзка между основата, върху която е положен и  битумните хидроизолации. Той прониква в различните пукнатини по повърхността на основата и ги уплътнява, като по този начин не позволява проникването на външни, механични частици.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: