Хидроизолации от Оргахим

hidro orgahim

„Оргахим“ АД продължава да развива строителния си бизнес, развивайки две изцяло  нови направления, а именно хидроизолации и подови покрития. Иновативната продуктовата гама е под марката Deko Professional и включва хидроизолации на акрилатна и циментова основа, епоксидни и полиуретан-циментови подови покрития.

Хидроизолациите, които Оргахим предлага биват 3 вида:

hidro orgahim

Deko Professional HydroProtect Flex е двукомпонентна еластична замазка на циментова основа с водонепропусклив и антикарбонизационен ефект, както и отлична устойчивост на UV лъчи. Продуктът съдържа цимент с висока якост, чист кварцов пясък, специфични добавки и специални акрилникополимери. След полагане, Deko Professional HydroProtectFlex се превръща в еластична и сигурна хидроизолация, покриваща структурни микропукнатини на основата с широчина до 1,5 мм и устойчива на хидростатично налягане до 1,5 bar (15 метра воден стълб).

hidro orgahim

Deko Professional HydroProtect е двукомпонентна гъвкава замазка на циментова основа, която служи за хидроизолация на бани, душкабини, помещения подложени на висока влажност, басейни, вани, водни резервоари, хидроизолация на тераси и балкони, преди поставянето на облицовки от керамика, гранитогрес или камък. Може да се прилага и на стари тераси, без да се разрушава съществуващата подова настилка (стари плочки, мозайка и други).

Deko Professional Течна еднокомпонентна хидроизолационна мембрана – служи за вътрешна и външна защита на вертикални или хоризонтални бетонни повърхности от вредното действие на почвена влага, повърхностни и подпочвени води. Направа на ефективна хидроизолация на новостроящи се или стари зидове.

Оргахим

Оргахим е предприятие с над 100 годишна история. Продуктовата гама включва - бои, лакове, емайллакове, грундове, лепила, електроизолационни лакове, смоли, мазилки, сухи смеси, подови покрития термо- и хидроизолации. Около 30 процента от производството е насочено за задоволяване нуждите на потребителския пазар, останалите покриват промишления пазар. Дружеството е единствен производител в страната на анхидриди и най-голям производител на пластификатори и алкидни смоли.

Прочетете също: