pixel

Функционална преносима къща, създадена от двадесет-футов транспортен контейнер

Мечтали ли сте си някога да живеете в дом, който може да се сгъва и разширява само с няколко прости операции? Ако отговорът е да, това може и да ви сбъдне мечтите.

EBS Block е с уникален дизайн модулна, сглобяема, напълно функционална преносима къща, създадена от двадесет-футов транспортен контейнер.

EBS Block се отваря с дистанционно управление чрез комплексни механични и електрически системи. Около 5 минути отнема процесът по отваряне или сгъване. Тъй като отварянето е напълно автоматизирано, сглобяването става изключително лесно без да е необходима друга строителна дейност, като по този начин се намаляват разходите за построяване на къща с подобни размери в сравнение с традиционните методи.

EBS Block е проектиран да се адаптират към суровите терени и различните метеорологични условия и осигурява просторна и удобна дневна зона. Основно предимство е намаляването на енергийните разходи за отопление и охлаждане, благодарение на новите топлоизолационни технологии, които са използвани.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: