pixel

Хибридна трошачка с намален разход на гориво

Rubble Master

На тазгодишното изложение Baumag в Люцерн RM Group ще представи хибрида RM 100GO! – звездата сред мобилните ударни трошачки. Хибридното задвижване намалява разхода на гориво с до 25%  дори при автономна работа. При комбиниране на хибридната трошачка с чисто новите хибридни сита RM клиентите могат да спестят до 50% дизелово гориво от машинния агрегат.

С решенията си за енергийно ефективно трошене и пресяване Rubble Master напипва пулса на времето. От самото начало RM Group разработва електрифицирани инсталации. Независимо дали става въпрос за директно дизелово задвижване с електрически валове за отвеждане на мощност, за чисто електрическо задвижване или за хибридно задвижване, машините RM винаги постигат максимална ефективност. С модулните решения на RM клиентите са винаги гъвкави и подготвени за всяка ежедневна ситуация.

Снимка: Rubble Master

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: