pixel

Градинските стаи – модерни и привлекателни

градинска стая

Градинските стаи и офиси са фантастичната възможност да създадете своето уникално и уединено пространство, проектирано според личните ви нужди и предпочитания. Прекрасна е идеята да разполагаме със самостоятелно местенце, намиращо се на открито, в което в същото време да се чувстваме и защитени. А фактът, че можем да разположим дори офиса си в градината, прави този тип постройки още по-привлекателни.

Съчетавайки уют и комфорт, градинските стаи могат да се адаптират спрямо специфичните нужди на притежателите си – от размер на конструкцията до цялостен дизайн, всичко е въпрос на личен избор. При някои видове дори температурите и климатът не биха провалили плановете за почивка, толкова близо до природата.

Предлагаме няколко различни идеи за градинска стая, които да ви послужат за вдъхновение. Те са дело на Лукас и Ивана – млади колеги от Англия, които решават да изоставят работата си в маркетингова агенция и да посветят времето си на конструиране и изграждане на градински стаи!

Първата градинска стая, дело на Лукас и Ивана:

градинска стая

Както и интериорът ѝ с акцент върху красивите прозорци:

градинска стая

Следващият им проект – градинска фитнес зала:

градинска фитнес зала

С времето те получават и все по-интересни проекти, като този за първия им градински офис:

градински офис

Лятна градинска стая с удължен покрив. Идеално решение за топлите летни вечери:

градинска стая

Изолирана градинска стая сред гората:

горска стая

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: