pixel

Големият победител в конкурса на Баумит е къща в с. Градево

baumit

4219 гласа на публиката събра победителят

Тази година конкурсът е белязан от изключителна актививност на публиката – за 12 месеца, 33 фасади събраха общо 11 326 гласа!

На 11.03.2016 в 12:00  приключи големият финал на конкурса „Фасада на годината 2015“, който е вече дългогодишна традиция на фирма Баумит. Фасади, изработени с Баумит материали, могат свободно да участват в един от четирите етапа, на които е разделен конкурсът всяка година.

Зад всяка сграда стоят екипи от професионалисти  – архитекти, строители и инвеститори, които също биват отличавани с награди.

baumit

За 2015 г. с 4219 гласа на публиката – всеки, посетил сайта и гласувал еднократно, победи „Къща за гости“ в село Градево, община Симитли. Проектант на къщата е арх. Любомир Огорелков, инвеститор е ЕТ „Борислав Илиев – 1973“, а изпълнител е фирма „Корект строй“ ООД, вложил материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5.

Честито на победителя!

baumit

На второ място с 3980 гласа и 239 гласа разлика от първенеца се класира обект „Международен образователен бизнес център“ в гр. Гоце Делчев , ул. Дунав 5, вх. А. Проектант е арх. Мария Сакелариева от Алтернатива-АМ ООД, инвеститор е фирма ТЕМЕЛКОВИ-МИСТЕМ-Д ООД, а изпълнител  Шербетов- М ООД, използвал материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система ОпънСтар с крайно покритие НанопорТоп К1,5.

Честито на обекта!

baumit

На трето място с 358 гласа на публиката се класира реновираната офис сграда на „ЗАД „Алианц България” в гр. Русе, ул. „Александровска” № 33. Изпълнител и заявител в конкурса е фирма Мигети Инженеринг ЕООД, която е използвала Баумит мазилкова система с крайно покритие НанопорКолор, СиликонКолор и Металик.

Честито на обекта!

Екипът на Баумит България благодари на всички 33 фасади и техните екипи, които се включиха в конкурса за 2015 година, както и на хилядите членове на журито, които ревностно гласуваха!

Бъдете готови за началото на етап Пролет, с който ще бележим началото на конкурса за 2016 година! Очакват ви нови обекти!

Баумит България

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: