pixel

Гъвкави приложения на порцелана в декорацията и интериора

Apavisa

Apavisa произвежда високотехнологична облицовка от порцелан, подходяща за подови настилки и стени, както и за използване в интериора и екстериора. Плочките имат интересна цветова гама: цинково зелено, цинково черно, цинкова мед, цинков бронзов слой, цинков сребърен слой, цинков златен слой. Цинкът е вещество, което е навсякъде, тече в кръвта ни и има важна архитектурна история – помислете за цинковите покриви на Монмартър.

Apavisa

Порцеланът Apavisa намира гъвкави приложения в декорацията и оказва страхотна подкрепа за развитието на креативността в архитектурния интериор за всяка обстановка.

Apavisa

Apavisa

Изключителните характеристики правят порцелановия керамичен материал Apavisa многофункционално покритие, което преодолява ограниченията на естествения камък с подобрения както в техническите, така и в декоративните предимства. Поради своята издръжливост и ниска абсорбция на вода, порцелановите плочки Apavisa са идеални за използване като кухненски плотове или на пода и стените в банята.

Apavisa

Apavisa porcelanico е водещ производител на високотехнологичен порцелан. Заводът обединява способностите на високо квалифициран персонал и най-модерната технология на площ от 200 000 кв.м. С представителства в повече от 90 държави, Apavisa предлага на глобалния пазар подходящ и точен отговор, както и продукт, който дава на професионалистите и потребителите увереността, от която се нуждае всеки голям проект.

Apavisa Apavisa Apavisa

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: