pixel

Форум „Да събудим строителството“ – 20 март 2014

Да събудим строителството

„Да събудим строителството“ е специализиран строителен форум, организиран в Интер Експо Център-София, който ще се проведе по време на международното специализирано изложение „Българска Строителна Седмица – 2014“ в Международен Изложбен Център – София.

Целта на форума е да събере заедно производители, вносители и търговци на строителни материали и продукти, които да се запознаят с предстоящи, настоящи или временно преустановени проекти и строителни обекти, представени от архитекти, строителни и инвестиционни компании, които планират те да бъдат стартирани и завършени.

Интерес към форум „Да събудим строителството“ ще имат всички участници, тъй като те ще имат шанса и възмжността да се срещнат на живо, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори свързани с развитието на строителния бранш, като същевреминно ще могат да предложат и презентират своите продукти и системни решения свързани с изпълнението на строителните процеси, чрез кратки презентации и беседи по време на форума.

Ще бъдат засегнати темите с основните проблеми в строителството, при използване на не сертифицирани продукти и материали, както и дъмпингът на цени свързан с предлагането на нискокачествени материали на пазара.

Форум „Да събудим строителството“ цели да събере на живо представители на целия строителен процес с желанието да покаже стремежа на строителния бранш в България за скорошно „събуждане“ и раздвижване в строителния сектор.

Вход свободен!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: