pixel

Частни плаващи острови строят в Дубай

dubai

33 частни плаващи острова ще бъдат построени в Дубай като част от по-мащабен инвеститорски проект – World, съобщават местните медии.

Проектът ще се изпълнява от Nakheel, а разработката е на Oqyana Real Estate и Amillarah Private Islands. Двете компании работят заедно от януари за реализирането на серия от плаващи острови в района на Австралазия.

Според Emirates 24/7 всеки от луксозните частни острови ще има градина, басейн и плаж. Следват се традициите на холандските специалисти, работили стотици години по вода, обяснява Пол ван де Камп, главен изпълнителен директор на Amillarah.

Според първоначалната информация изкуствените острови ще могат да се ползват в продължение на 100 години и ще гарантират благоприятни условия за развитие на морските обитатели.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: