pixel

„Фасада на сезона – лято 2013“ – Баумит

баумит

Източник: Баумит

НОВИ 15 ФАСАДИ ПРЕТЕНДИРАТ ЗА КРАСАВИЦИТЕ НА ЛЯТО 2013

Едва половината от месец юни се търкулна от календара за 2013-та година, а гласовете в новия летен етап на конкурса „Фасада на годината“ се трупат по-бързо от всякога!

На 1-ви юни по традиция започна новият, слънчевият етап от ежегодния конкурс на Баумит – „Фасада на годината 2013“.

В този етап участват 15 великолепни фасади от цяла България, които може да видите тук.

Дали заради сезона, в който се състезават или заради архитектурата и цветовете им, тези фасади носят морски дух и желание за почивка с прохладен коктейл на терасата. Убедете се в това на сайта и подкрепете тази, която ви харесва най-много! Категориите, в които са разпределени сградите са  – жилищни, еднофамилни, административни, хотели, реставрирани, ново строителство.

Изберете най-красивата и гласувайте за нея еднократно до 31 август 2013 г., 12:00 часа на обяд. Тогава фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще участват на финалния кръг от конкурса през март 2014 г. Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук.

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола! Баумит пожелава успех на участниците във „Фасада на сезона – Лято 2013“ и весели летни дни на всички!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: