pixel

“ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЕСЕН 2013“ – Баумит

Баумит

Приключи есенният етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2013”.

На 01.12. 2013 г. точно в 12:00 ч. приключи online гласуването в есенния етап на конкурса на Баумит, проведен в рамките на трите месеца – септември, октомври и ноември и събрал 1033 гласа на публиката!

Отново тя, публиката отреди първите три места на състезателки от сезона, а именно – две красиви жилищни и една модерна административна сгдара.

I място:

обект

С 334 гласа на публиката първенец в есенния конкурс е Обект 14, еднофамилна къща, в гр. Видин, ул. Антон Страшимиров №13.

Заявител в конкурса и инвеститор на фасадата е г-н Карамфилов, а изпълнител е Панстрой 2000 ЕООД използвал Баумит Климафасада Open – дебелина на плочата 10 см с крайно покритие Силикатна мазилка.

II място: 

Обект 9

На второ място, с 306 гласа на публиката, е Обект 9, Студентски център в АУБ, гр. Благоевград. Модерната сграда е по проект на Тилев архитекти ООД – арх. Димчо Тилев, изпълнител е ГБС Благоевград, инвеститор Американски университет в България. Използваните материали  са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

III място:

Обект 7

На трето място, с 144 гласа на публиката, се класира Обект 7, еднофамилна двуетажна жилищна сграда, с. Казичене, ул. Момин кладенец №9.

Проектант е арх. Катя Скопакова, инвеститор на къщата е г-н Костадин Николов, а изпълнител Сами Хасан Мустафа. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система ПРО – дебелина на плочата 8см с крайно покритие Силикатна мазилка, Силикатна боя.

Според регламента на състезанието първите три обекта финалисти от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” през март 2014 г. отново с жури –  вие, приятелите на Баумит.

Баумит честити на всички, победители в есенния етап на конкурса и благодари на всички прекрасни фасади, които взеха участие!

Източник: Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: