pixel

ЕСХА БЪЛГАРИЯ

EshaИмето ЕСХА произхожда от първите букви на имената на Смит и Холандер, основали компанията в Холандия през 1927 г.

ЕСХА България ООД, основана през 2001 г. в гр. София, е дъщерна компания на Alfa Alfa Energy S.A. – Гърция, известна преди като ESHA Hellas S.A.

Alfa Alfa Energy S.A., произвежда и разпространява, под търговската марка ESHATM, широка гама от битумни, петролни и други химически продукти, предназначени за хидроизолация, топлоизолация и защита на строителни съоръжения и конструкции в гражданското строителство, а също и за прилагане в пътното строителство.

Основана през 1962 г. в Аспропиргос, Атика, Гърция, компанията, за тези вече 55 години съществуване, има съществен принос в определянето на стандартите при хидроизолациите и битумните продукти за гражданското и пътното строителство.

Alfa Alfa Energy S.A. е изградила и поддържа съвременна индустриална база и съоръжения за производството на пълна гама хидроизолационни продукти. Производствения комплекс, заедно с складовите площи и административната сграда са разположени на изцяло собствен терен от 15 500 кв.м.

Продуктовата гама включва полимер-модифицирани битумни хидроизолационни мембрани (SBS, APP, самозалепващи се, със специално приложение и др.) с годишен производствен капацитет от над 9 000 000 кв.м., битумни емулсии, продукти за хидроизолация и защита на строителни конструкции, уплътнителни материали за фуги, акрилни, епоксидни, полиуретанови и полисулфидни продукти, както и еластомерни, пластомерни и оксидирани битуми и полимер-модифицирани битуми и битумни продукти с приложение в изграждането на пътища, мостове и др. инфраструктурни обекти.

Alfa Alfa Energy S.A. също така произвежда и полиуретанови (PU) топлоизолационни плоскости в производственото предприятие на дъщерното си дружество Vapotherm Ltd, разположено на площ от 5 000 кв.м. в Елефсина, Атика, Гърция.

 +359 2 979 11 19, +359 2 979 11 80
[email protected]
esha.bg
София, жк. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 162, ет. 2

Прочетете също: