pixel

ДИ ТРЕЙД ГРУП

DTradeДи Трейд Груп е създадена през 1994 г. като търговска фирма с основен предмет на дейност – внос и търговия с изолационни материали.

През годините на своето съществуване компанията се превърна в една от водещите фирми за строителни материали и системи на българския пазар. Вече две десетилетия Ди Трейд Груп предлага качествени продукти в областта на изолациите (топлоизолации, термопанели, хидроизолации, звукоизолации, акустика), сухото строителство (гипсокартон, окачени тавани, гипсови смеси), строителната химия (лепила и шпакловки), поликарбонатни плоскости и подови настилки.

Фирмата е специализирана в изготвянето на гъвкави и конструктивни решения и оферти в крак с най-новите изисквания на строителния бранш. Създала е добри партньорства в страната и чужбина и се ползва с доверието на своите клиенти и уважението на своите доставчици. Коректността, професионализма и дългосрочното сътрудничество са главните приоритети на компанията.

За годините на своето съществуване фирма Ди Трейд Груп доказа, че постоянството, колегиалността и отговорността са печеливши качества за доброто развитие на една семейна фирма. Фирмата има изградените собствени бази в София, Бургас, Велико Търново и Ботевград и с дистрибуторската си мрежа покрива цялата страна. Компанията се ползва с доверието което са и гласували, както водещи фирми у нас, така и в Европа и Азия като:
– Izocam – топлоизолационни материали;
– Knauf – сухо строителство;
– Austroterm – EPS плоскости;
– Sanifoam – звукоизолации;
– Thrakon- бои и мазилки;
– Jub- бои и мазилки;
– Isolgomma – звукоизолационни материали;
– Ecophon – акустични материали;
– Aspen – окачени фасади и конструкции;
– Uni Jacket- техническа изолация.

Персоналът на фирмата се състои от квалифицирани и енергични специалисти , готови да решат всеки поставен им въпрос.

Мотото на фирмата е “Инвестирайте днес, за да спестите утре!“

+359 2 973 15 65, +359 56 88 66 77
[email protected]
di-tradebg.com
София, ж.к. Дружба 1, бул. „проф. Цветан Лазаров“ 41

Прочетете също: