pixel

ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ

hoermannНие предлагаме всички гаражни, входни и интериорни врати, задвижвания, стоманени каси, стоманени врати за жилищното строителство и системи за съхранение като въглеродно неутрални продукти стандартно, без допълнително заплащане.

Като семеен бизнес, ние сме много наясно с нашата отговорност към бъдещите поколения, поради което сме ангажирани с устойчивостта в продължение на много години. Нашата стратегия за устойчивост се основава на триадата от изчисление, намаляване и компенсация. Нашата цел е постоянно да намаляваме емисиите на CO2. Ние доставяме CO2 неутрални продукти.

Всяка година ние изчисляваме въглеродния отпечатък на обектите на Hörmann, включително продуктите, произведени там (Корпоративен въглероден отпечатък). Това формира основата на нашата стратегия за устойчивост. Позволява ни да определим източниците на нашите емисии и да идентифицираме области, където бихме могли да спестим повече.

Ние намаляваме нашите емисии, когато е възможно. Това означава, че предприемаме различни стъпки, големи и малки, за намаляване на въглеродния си отпечатък. Смятаме, че намаляването или директното избягване на емисиите е най-устойчивият начин.

Ние компенсираме нашите оставащи емисии на CO2 чрез проекти за опазване на климата, които са сертифицирани, например, съгласно Verified Carbon Standard (VCS). Това ни позволява да предлагаме CO2 неутрални продукти.

Чрез тези мерки ние предлагаме стандартно всички продукти за жилищно строителство в CO2 неутрална версия. Продуктите за строителни проекти също се предлагат като CO2 неутрални версии в Германия по заявка на клиента. По този начин клиентите имат възможност да компенсират оставащите емисии и да допринесат за опазването на климата, когато купуват нашите продукти.

+359 2 943 42 24
[email protected]
hormann.bg
София, ул. Фарма парк 19, Западна Индустриална Зона

Хьорман България

Към пазара на строителни елементи днес се добавят вратите за дома и индустрията на фирма “Хьорман”, като в рамките на Европа това е най-голямата фирма в този бранш. Това бе постигнато през годините от фамилната фирма посредством постоянен растеж, иновации, гаранции за качество и близост до клиента. - Гаражни врати - Индустриални врати - Задвижвания - Техника за разтоварване - Интериорни врати - Каси - Алуминиеви прозорци

Прочетете също: