pixel

СИНИАТ

Siniat

Експертът за продукти в сухото строителство

Siniat е водещ производител на интериорни и екстериорни решения за сухо строителство. Продуктите и системите са използвани в сгради из цяла Европа.

Siniat чертае пътя, по който хората строят и живеят.

Компанията е  ключов партньор за доставка и технически консултант на хиляди строителни проекти в цял свят, като предлага най-добрите решения в сухото строителство и съветва своите партньори, за това как да изградят домове, училища, болници и работни пространства по- сухи, по-топли, по-тихи и по-безопасни, отколкото те някога са били.

Siniat е част от Etex Group, глобален производител на материали за строителството. Siniat формира част от неговият бизнес за облицовки и строителни плоскости, с операции в Европа, Африка и Южна Америка.

Siniat произвежда гипсокартонени продукти и системи за преградни стени, тавани и предстенни обшивки. Ние предлагаме нашите технически познания на специалисти, архитекти, малки и големи строителни компании в цяла Европа.

+359 876 561 426
[email protected]
siniat.bg
Str. Vulturilor 98, etaj 5, cod 030857, Sector 3, Bucuresti, Romania

Синиат

Siniat е водещ производител на интериорни и екстериорни решения за сухо строителство. Продуктите и системите са използвани в сгради из цяла Европа. Siniat произвежда гипсокартонени продукти и системи за преградни стени, тавани и предстенни обшивки. Ние предлагаме нашите технически познания на специалисти, архитекти, малки и големи строителни компании в цяла Европа.

Прочетете също: