pixel

БРАМАК ПС

Bramac

Брамак Покривни Системи ЕООД е специализирана в производство и реализация на бетонови керемиди, капаци и аксесоари за вентилиране, аспирация, осветяване, сигурност на всякакъв вид покриви. Брамак Покривни Системи ЕООД е водещият специалист за комплексни решения на покрива. Всичко от една ръка: от керемиди и специални изделия до покривни принадлежности и висококачествено сервизно обслужване.

Керемидите на Брамак се отличават със следните качества:
– Висока устойчивост на чупене. Брамак керемидите се произвеждат в условията на качествен контрол, което допринася за тяхната висока нечупливост. В случай на счупване, отделни керемиди могат да бъдат безпроблемно сменени.
– Бърз монтаж – само 10, респ. 7,5 бр./кв.м., в зависимост от модела, осигуряват бърз и лесен монтаж.
– Влагата не може да проникне през керемидите благодарение на канала на препокриване, тестван при ветровити условия.
– Висока шумоизолация.
– Пожароустойчивост.
– Сигурност при бури. Покривите Брамак са компактни и снабдени с многобройни защитни решения (скоби против буря и др.); те издържат скорост над 150 km/h съгласно европейска норма B-4014.
– Екологично чисти. IBO сертификатът от 1999 г. е гарант за екологичното и биологичното им качество. Произведени са от естествени суровини като пясък, цимент и оцветители на базата на железен оксид, които се сгъстяват до формирането на висококачествен бетон.

 +359 700 119 20
[email protected]
www.bramac.bg
Елин Пелин 2100, п.к. 31

Прочетете също: