pixel

Електрическите стълбове ще се боядисват с антиплакатна боя

почистване

Източник: vestnikstroitel.bg

Започна почистване, реновиране и покриване със специална антиплакатна боя на електрическите стълбове по бул. „Васил Левски” в отсечката от метростанция „Св. Климент Охридски” до ул.”Оборище.

Проектът стартира през кампанията по пролетното почистване 2012, когато бяха почистени и боядисани 44 броя електрически стълба в пространството около площад Света Неделя.

Технологията по работата включва първоначално механично отстраняване на старата боя, нанасяне на антикорозионен грунд, хидроизолационно покритие и последващо нанасяне на антиплакатната боя.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: