pixel

Днес започна гласуването в големия финал на „Фасада на годината 2015“ на Баумит

baumit

От 1-ви до 10-ти март 2016 г. изберете най-красивата фасада за 2015!

366 дни, 33 от красиви по-красиви фасади се надпреварваха в четирите етапа на конкурса „Фасада на годината 2015“. 2702 души гласуваха, за да стигнем днес до последните 10 дни преди големия финал!

Изминалите 12 месеца фасадите в конкурса бяха разпределени в етапи  – пролет, лято, есен и зима. Всеки етап, с трайност три месеца, излъчваше своите три най-красиви фасади след онлайн гласуване на публиката.

Тези фасади ще срещнем отново на големия финал! Общо 12 прелестни участнички ще се борят за вашата подкрепа само 10 дни! Талантливите екипи от проектанти, инвеститори и изпълнители, стоящи зад реализирането на всяка фасада,  ще стискат палци и ще очакват вашата подкрепа!

Сега е моментът да подкрепите с един клик вашата сграда фаворит и да й дадете шанс да стане фасада на година 2015!

Гласувайте тук!

Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: