Дизайнерско стъкло облицова стените в нови цветове

AGC Glass

Гланцираната и матова серии дизайнерски стъкла Lacobel и Matelac от AGC Glass Europe се предлагат с нови цветове. Компанията разработи цветовете заедно с избрани дизайнери като част от инициативата „AGC Deco Academy“. Отсега нататък Lacobel се предлага в 24 цвята, а Matelac в 15 цвята. Десет от цветовете са налични и в двата варианта, така че могат да се комбинират лъскави и матови повърхности.

Цветове в четири лайфстайл теми

Цветовете бяха разделени в четири лайфстайл теми, ориентирани към комбиниращи се материали. Целта е да се улеснят архитектите, дизайнерите и производителите на мебели в контакта им с крайните клиенти.

Минималистични: Blue Ice, White Traffic, White Extrasoft – съвременни и фини тонове за непринудено взаимодействие с камък и керамика и създаване на спокойна и изчистена пространствена атмосфера.

AGC Glass

Естествени: Pink Nude, Green Safari, White Pearl. Земните естествени цветове в комбинация с необработено дърво или корк създават топла и хармонична среда.

AGC Glass

Традиционни: Blue Vintage, Green Artichoke и ексклузивни сребърни тонове. Класически цветове, които в комбинация с тъмно дърво, мрамор и други благородни материали създават атмосфера на модерност, спокойствие и елегантност.

AGC Glass

Динамични: Yellow Yuzu, Orange Tangerine, Green Teal. Интензивни, светещи нюанси, които в комбинация с цветна синтетична смола или бетон привличат вниманието.

AGC Glass

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: