pixel

Дизайнерска болница отвори врати в Сеул

болница

Източник: fakti.bg

Приятният интериор на болниците влияе положително на пациентите и им помага да оздравеят по-бързо. Причината се крие в това, че когато са в чисти, добре поддържани и с разчупена архитектура помещения, те се чувстват по-спокойни и това влияе положително на здравето им. Затова все по-често архитектите отделят внимание на дизайна на болничните заведения.

Южнокорейците вече са помислили как да се погрижат престоят на пациента в болниците да бъде максимално комфортен. Най-новият пример е Mirae Medical Foundation Health Improvement Centre, която наскоро отвори врати в Сеул. Футуристичните форми имат за цел да създадат обем на помещенията и динамика. Студеният „медицински” бял цвят е разчупен от топлата структура на дървото, което е в светлокафяво и елегантно контрастира на стените и  същото време подчертава елегантните извивки.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: