pixel

Броени дни за гласуване преди големия финал на конкурса „Фасада на годината 2012” от Баумит!

Източник: Баумит

На 28 февруари точно в 12:00 часа ще приключи и последният етап от общо четирите в конкурса на Баумит „Фасада на сезона 2012“.

Последният, сезон Зима, тръпне от вълнение коя от своите три снежни принцеси ще представи на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2012“, където ще се надпреварват с останалите сгради победителки от сезони есен, лято и пролет.

За вас, уважаемо жури, които ревностно подкрепяте красивите шестнадесет фасади от сезон Зима, отново е тежката дума – кои три от тях ще класирате на първо, второ и трето място?

В момента, на челно място с 1733 гласа поставихте Обект 16 – еднофамилна жилищна сграда от град Троян:

На второ място с 1051 гласа на публиката е Обект 15 – еднофамилна жилищна сграда от град Тетевен:

На трето с 422 гласа е Обект 9 – жилищна сграда от град София:

Още 13 прекрасни фасади от сезон Зима очакват вашата оценка до 28-ми февруари! Всеки ден резултатите могат да се менят в зависимост от вашата активност!

Както знаете, първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината”, което предстои и в което отново жури сте вие, нашата публика, приятели на Баумит. Гласуването за 12-те номинирани фасади (от сезон пролет, лято, есен и зима 2012 г.) ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2013 г., отново на сайта на Баумит.

Благодарим на всички, които гласуват! Не спирайте да подкрепяте своя фаворит тук.

Очакват ви и награди в томболата на Баумит!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: