pixel

Борисов на среща в Австрия за „Набуко“

набуко

Източник: vestnikstroitel.bg

На 8, 9 октомври 2012 г., министър-председателят Бойко Борисов ще посети Виена и ще проведе среща с федералния канцлер на Република Австрия г-н Вернер Файман.

В рамките на двудневната визита, премиерът и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще вземат участие в Срещата на високо равнище, организирана от Комитет „Набуко”.

Сред темите, които ще бъдат обсъдени по време на нея, са развитието на газопровода „Набуко-Запад“ и позицията на ЕК по отношение на „Южния газов коридор”.

Комитетът е създаден поради необходимостта страните-участнички в проекта да обсъждат и взимат общи решения, като се предвижда да бъде приета декларация на министрите за подкрепа на „Набуко”.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: