pixel

Бивш зам.-министър в МРРБ оглави служебно ведомството

екатерина захариева

Източник: vestnikstroitel.bg

Екатерина Захариева е новият министър на регионалното развитие и благоустройството в служебното правителство, назначено от президента Росен Плевнелиев. Тя беше негов зам.-министър в МРРБ докато настоящият държавен глава все още беше на поста министър на регионалното развитие и благоустройството. Захариева отговаряше за законодателната дейност, устройството на територията, жилищната политика и концесиите. След като Плевнелиев беше избран за президент тя се включи и в екипа му на „Дондуков“ 2.

Преди да постъпи в МРРБ Екатерина Захариева е работила в Министерството на околната среда и водите като директор на дирекция „Правно-нормативно и административно обслужване“. Завършила е право в ПУ „Паисий Хилендарски“.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: