БЕТОНКОНТАКТ на Марисан

beton-contact

Контактният грунд БЕТОНКОНТАКТ на Марисан е един доказан със своето качество и ефективност продукт от категорията на строителните грундове. Той е предназначен за третиране на бетонови основи преди полагане на тънки бетонови или циментови замазки, гипсови, циментови и вароциментови мазилки и шпакловки, с цел подобряване адхезията между основата и последващия слой. Грундът прониква в порите на основата, свързва праха и я заздравява, като по този начин оформя идеално покритие с подобрено сцепление.

Материалът се характеризира със своето бързо съхнене, което само по себе си не забавя строителните дейности. БЕТОНКОНТАКТ на Марисан осигурява равномерно разпределение на сцеплението към повърхността – оптимална връзка на мазилката и шпакловката с основата. Подходящ е за приложение, както във вътрешни, така и във външни помещения.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: