Betonimage – иновативни решения за бетонова визия от Ardex

ardex

Ardex представя една нова възможност за дизайн – Betonimage®. Системата подчертава цвета на бетона в разнообразни варианти и различни техники, както за подове, така и за стени. Според собствените си представи Вие сами избирате структурата и създавате ефекти. По този начин на стената има много повече от цвят – уникален дизайн, който придава оригиналност на сградата. Разнообразието от продукти предлага неизброими възможности за интериорни решения с индивидуален дизайн.

ardex

Изкусно фини бетонови повърхности

Ardex B 10 е фина шпакловка за изравняване на стени и тавани с уникален дизайн  на бетон. С нея се заглаждат, коригират и шпакловат бетонови повърхности, запълват се фини пукнатини и пори. С Ardex B 10 се извършва финишно шпакловане след козметика на бетона с дебелина на слоя от 0 до 3 мм. Изключителната устойчивост позволява както вътрешно така и външно приложение. Подходящи комбинации с Ardex F 3 и Ardex А 46.

ardex

Бетоновата визия може да бъде пресъздадена и с модерната система Pandomo®Ardex разработи декоративната шпакловка Pandomo® K3 в сив цвят. За изработване на представителни, нестандартни подови повърхности  с умерено натоварване, като например жилища, кафенета, ресторанти, магазини, изложбени зали и др. За да пренесете неповторимата повърхност по стените и таваните, разработихме и шпакловъчната маса за декорации Pandomo® W3 в същия сив цвят. Тя втвърдява и изсъхва бързо и е бедна на напрежения.

Betonimage® допринася за завършения вид на Вашият дом или офис . Тя придобива все по-голяма популярност и е предпочитаното решение на архитектите.

ardex

Ardex предлага разнообразие от продукти, с които да постигнете желаните бетонови повърхности и ефекти.

Шпакловка за чисти подове и стълби с Ardex A 45 и Ardex A 46.  Сиви циментови шпакловки за запълване на дупки, бързо изглаждане на неравности и изравняване на хоризонтални и вертикални бетонови повърхности, стълбищни стъпала и площадки. Благодарение на своята устойчивост, разтворът Ardex A 45 е особено подходящ за възстановяване на износени и повредени стълбищни стъпала. С него могат да се изравнят и нивелират стъпала за стъпване и за сядане.

ardex

Нивелиране на подови повърхности с тънкослойната замазка Ardex K 80. За изработване на използваеми слоеве в индустриални области на закрито. Тя е идеалното крайно покритие за избени помещения, спортни зали, предверия, тавански подове, гаражи и складови помещения. Характеризира се с  изключително висока якост и бързо достигане на годност за ходене и натоварване ARDURAPID® – ефектът гарантира пълно кристално свързване на водата и бързо изсъхване. Ardex K 80 е без пукнатини и при дебели  слоеве до 50 мм. За външно приложение се използва Ardex K 301.

ardex

Импрегниране

Lithofin Fleckstop W е специален водоразтворим импрегнатор, който намалява  хигроскопичността, предотвратява проникването на вода, масла и мазнини и образуването на петна. Той прониква в порите на повърхността и веднага образува в капилярите много тънък, невидим филм.  Lithofin Fleckstop W служи за поддръжка на чувствителни на петна повърхности като подови настилки в кухни и трапезарии, както  и маси, работни плотове и др. Повърхностите могат да бъдат полирани, фино шлифовани или груби.

Ардекс

ARDEX произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти.

Прочетете също: