pixel

Баумит бетон All In

Бетон All In представлява заводски приготвена суха смес в торби, изградени от целулозни фибри, които се разтварят в нея по време на разбъркването ѝ с вода. Максималната зърнометрия на сухата смес е 8 мм, а водата, необходима за разбъркване е между 3 л и 4 л на торба от 30 kg. Якостта на втвърдилия бетон отговаря минимум на клас С 16/20.

beton

Баумит Бетон All In намира широкоспектърно приложение в двора и градината – за бетонирането на огради, за изработване на декоративни елементи, пътеки, за подливането на стъпала, като подова настилка, за шахти, за възстановяване на неконструктивни елементи, за подпори на малки стени, за запълване на отвори и др. Същевременно бихте могли много лесно да го използвате и за изработка на различни интериорни елементи. Удобните разфасовки ви помагат да разбъркате само необходимото количество, а с постоянната рецептура и фибрите, получени от торбата, постигате винаги един и същ отличен резултат. И най-важното, всичко това е чисто и без отпадъци.

Баумит България

Baumit предлага всичко за фасадата - топлоизолационни системи, мазилки, бои. Топлоизолационните системи “Баумит” са икономически изгодни, трайни във времето и намаляват разходите за отопление до 50%.

Прочетете също: