pixel

Бързосъхнеща интериорна боя Терафлекс® FRESCO

бързосъхнеща интериорна боя

Терафлекс® FRESCO представлява бързосъхнеща интериорна боя, изградена на база водна стиролакрилатна дисперсия. Продуктът осигурява отлична адхезия с основата, както и висока трайност на цветовете. Приложима е при всички видове минерални основи – от цимент, хоросан, гипсови мазилки и шпакловки, до гипсокартон, гипсофазер и т.н. Продуктът е особено подходящ за нанасяне върху здрави покрития на стени и тавани от стари вододисперсионни бои.

Покритието, направено с Терафлекс® FRESCO се отличава с фина микропореста структура с матово усещане, която не запечатва повърхността и осигурява безпрепятственото „дишане“ на стените и таваните.

Терафлекс® FRESCO е устойчива на стареене, като не позволява пожълтяване и промяна в цвета. Тя се нанася гладко и равномерно, без да капе и да се стича. Отличава се с добра покривност и ниска разходна норма.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: