pixel

”Арена Русе” е пред завършване

arena ruse

Изграждането на новата спортно-развлекателна зала „Арена Русе“ е във финалния си етап и ще бъде открита след по-малко от месец. В момента се извършват последни технически довършителни дейности – инсталация на акустично оборудване, седалки и поставяне на телескопични трибуни, съобщиха от общинската управа и мениджърския екип на залата.

„Арена Русе“ разполага с общо 5100 места, а по време на събития в употреба може да влезе и теренът – както за спортни състезания от най-висок ранг, така и като допълнително пространство за публика с капацитет 2400 посетители.

Под основната зала са изградени две мултифункционални тренировъчни зали, а цялото спортно оборудване – настилки, кошове, мрежи е от професионален клас.

„Арена Русе“ разполага и с широки пространства за промоции, барове и заведения, както и със седем луксозни VIP-ложи.

„Сред отличителните функционалности на съоръжението е и неговата акустика. Благодарение на амфитеатралния дизайн, както и на факта, че това ще е първата зала в България с инсталирани на покрива акустични панели. Звукът в нея ще е винаги безупречен и перфектен. За това ще допринася и най-висок клас озвучително оборудване – JBL, което е инсталирано и вече се настройва от специалистите“, съобщават още от мениджърския екип.

Зала „Арена Русе“ ще бъде открита официално на 23 юли с целодневна развлекателна програма и с концерт на Лили Иванова.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: