pixel

АРДЕКС

Ardex

Ardex произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти. Много са предпоставките Ardex да създава най-добрите връзки за своите клиенти.

Първокласни специални продукти Колкото клиенти с различни изисквания – толкова решения: продуктовата програма на Ardex е съставена така, че да можем да предложим най-подходящия материал за всяка специфична проблемна зона.

Отлично Ноу-хау Ardex осъществява интензивни проучвания, работи с най-модерните производствени методи и поддържа непрекъснат диалог с професионалните строители: благодарение на задълбоченото познание, което получаваме от първа ръка, можем да рационализираме процеса на работа на строителната площадка осезаемо.

Забележително обслужване на клиентите Техническите консултанти на Ardex демонстрират директно на строителната площадка възможностите за приложение на нашите продукти и начина, по който те функционират.

Дългогодишен опит От 1968 г. Ardex Baustoff GmbH, Австрия, е много важна част от Ardex – групата със седалище във Витен, Германия. От тук през 1949 г. започва победоносната експанзия на марката: първо в Европа, а после в целия свят. На българския пазар стъпва през 2000г., а от 2002г. е представена чрез дъщерно дружество, което успешно защитава световната и слава.

+359 2 866 01 60
[email protected]
ardex.bg
София, ж.к. Дружба 2, 310 Б

Ардекс

ARDEX произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти.

Прочетете също: