pixel

900 000 лв. за кръгово на Водната палата в Пловдив

plovdiv

Община Пловдив е обявила обществена поръчка за изграждането на кръгово движение с подлез до Водната палата.

Прогнозната стойност на дейностите е за близо 900 000 лева, в които е включено и преасфалтиране на бул. Цар Борис III Обединител“ до кръстовището с бул.“Шести септември“, съобщава „Марица“.

Минималните изисквания за финансови възможности към участниците е общия оборот за последните три приключили финансови години да бъде минимум в размер на 2.2 млн. лв. без ДДС.

Когато участникът предвижда участие на подизпълнители, те следва да отговарят на описаните минимални изисквания, съобразно вида и дела на тяхното участие.

Крайният срок за подаване на заявления за участие е 24-ти март, а офертите ще бъдат отворени и разгледани от комисия на следващия ден.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: