pixel

70 000 лв. глоби за фирми за некачествен ремонт

глоби

70 000 лева от санкции на фирми за некачествено възстановяване на настилката и тротоарите е събрала администрацията на Централен, съобщи кметицата на района Райна Петрова, цитирана от Радио Пловдив.

С големи суми са глобени много частни фирми, които за техни си нужди са разкопавали улицата и тротоарите и след това не са ги възстановили качествено, уточни Петрова.

Искам да успокоя гражданите, че там, където вече веднъж сме им създали неудобство от това, че фирмата е разкопала и некачествено е изпълнила ремонта, ще сме безкомпромисни, категорична е кметицата.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: