pixel

10 дни до края на конкурса „Фасада на сезона – есен 2015“

Този ноември ни липсва само шезлонг и коктейл за разхлаждане, а на участниците в есенния етап на конкурса „Фасада на годината 2015“ от Баумит им липсва вашата подкрепа! Остават десет дни до края на настоящия етап на конкурса, в който се състезават 8 фасади от цяла България. Вижте ги тук и с един клик гласувайте за тази, която най-много харесвате!

Временно класиране:

За сега, с 57 гласа на публиката, на челна позиция се класира Обект 6 – еднофамилна къща в село Гърмен, ул. Втора №1.

На второ място засега, с 22 гласа на публиката, е къща за гости „Residence house Ruse“, гр. Русе, ул. Васил Априлов № 9.

На трето място с 8 гласа е еднофамилна къща в гр. Габрово, местност Зоопарк.

Според регламента на състезанието първите три спечелили обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” отново с жури – вие, приятелите на Баумит.

Гласувайте до 30.11.2015 г. до 12:00 ч. за любимата си фасада, така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2016 г., а нищо чудно да бъде класирана и за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа – Baumit Life Challenge, който ще се състои през юни 2016 г. в Мадрид!

Някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит!

Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: