pixel

Започва проектирането на канализация в кв. „Гаганица“ в Пловдив

vik

Община Пловдив започва проектирането на канализация в кв. „Гаганица“, съобщи кметът на града  ван Тотев.  Очаква се изграждането на канализацията в целия квартал с включването й към северния обходен колектор да е на стойност над 3 млн. лв., съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Средствата могат да бъдат осигурени по подходящи програми на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, както тази година бяха отпуснати 1,3 млн. лв. за нова канализация на „Коматевско шосе“.

Предвижда се проектът, разработен съвместно с „ВиК“ ЕООД – Пловдив, тази година да бъда внесен в МРРБ, а през 2017-а – да се работи по изпълнението му.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: