pixel

Започна строителството на поредния МОЛ в София

МОЛ Люлин

Източник:investor.bg

Започна строежът на поредния търговско-развлекателен комплекс в София – Plaza West, който се намира в западната част на София – квартал Люлин до строящата се западна дъга на Околовръстния път. 

Plaza West ще бъде на три нива и отдаваема площ от 25,6 хил. кв. метра. Разгърнатата площ на новия търговски център е малко под 38 хил. кв. метра. Ще бъде изграден и паркинг на две нива, събиращ 725 автомобила. Проектът ще коства около 50 млн. лева, става ясно от съобщението на строителите.

Очакванията са търговският център да бъде открит през пролетта на 2014 година. В него, наред с магазините за облекла, обувки и козметика, за техника и супермаркет, ще има и кино „Арена“ с шест зали.

 

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: