pixel

Започна „Месецът на фасадите“ в Röfix

Röfix

Кога и как да изберем изгодна и в същото време качествена фасадна система?

Въпреки че лятото е период за почивка и наслада от топлото време, не трябва да забравяме да се погрижим за защитения си и топъл дом през зимните месеци. Ако планираме ремонт наесен, това изисква сериозно проучване на сигурни и доказали се производители.

Гаранцията и качественото полагане са важни фактори. Инвестирането в сигурно и сертифицирано фасадно решение е застраховка за дълготрайност, енергоефективност, уют, красив облик на дома и повишаването на неговата стойност като цяло. Фасадата е не само лицето на жилището, но и неговата броня, неговата защита от атмосферните влияния и затова не бива да се рискува с произволни решения и подценяване важността на опита на производителя. Специалистите в бранша винаги съветват първо да се обследва здравината на фасадата, да се проучи основата, да се съобразим с вида на строителството и неговите специфики. Следващата стъпка е да се изяснят приоритетните  изисквания, които се поставят пред фасадната система: здравина и удароустойчивост на градушки; устойчивост на цветовете; водотблъскващ ефект на фасадната мазилка, както и резистентност на алги, плесени и изсолявания; избягване на т.нар. „ефект на възглавницата“, особено видим по калканите; постигане на максимална енергийна ефективност и комфорт в жилището и пр.

Точно поради всички тези причини август е „Месецът на фасадите“ – месецът за проучване, взимане на решение и договаряне на изгоден ремонт на фасадата. За да може наесен да стартираме с ремонтни дейности, доверявайки се на сертифициран производител на топлоизолационни системи и избирайки точното фасадно решение за жилището.

През „Месеца на фасадите“ Röfix предлага топлоизолационни системи с до 25 години гаранция на цени, започващи от 9.99 лв./ кв. м. Запознайте се с богата гама от фасадни системи и строителни решения на реномирания австрийски производител с над 130 години опит.

Рьофикс

Пред строителството се поставят все по-големи изисквания, както от страна на строители, инвеститори и надзорни служби, така и от необходимостта за опазване на околната среда и настоящето икономическо развитие. Ние предлагаме система от иновативни продукти, които отговарят в максимална степен на техническите, екологичните и икономическите изискваниято. Ние даваме импулси за една активна политика в интерес на строителния бизнес. Ние се виждаме в ролята на посредник между носителите на политически решение и нашите партньори в строителството – от архитектите, през строителите и накрая частния строителен предприемач. И занапред ние ще бъдем един силен партньор, на който може да разчитате.

Прочетете също: